Leksak på fyra hjul

Letar efter leksaker för barn1-2 år. Min kusins barn fyller nämligen år och det är dags att hitta leksaker till barnen. Vad ska jag köpa? Det finns ett universum av leksaker för barn 1-2 år. Födelsebarnen är två killar som fyller 2 år nästa onsdag. Skulle frågat deras mamma vad man ska köpa men har inte fått tag på henne. Det blir nog att jag ger upp och lämnar över ansvaret till min syster. Hon har själv kids så jag tror hon fixar biffen bättre än jag. Borde finnas mycket att hitta på nätet kan jag tycka, e-handeln har ju exploderat senaste åren.

För egen del är det dags att lämna in bilen på service. Bilen har rullat 10 000 mil och det är dags för en koll av kärrans status. Har inte märkt några större fel med bilen, men det är ofta något som verkstaden finner lättare. Antar att det är olje-, filter- och tändstiftsbyte som ingår i servicen. Köpte bilen för drygt 2 år sedan och den har rullat felfritt överlag.

Blev lite sugen på att skaffa nya lampor till bilen. Jag har spanat in xenon-lampor på nätet och funderar faktiskt på att införskaffa ett par inom kort. Skillnaden mellan vanliga billampor och xenon är stort. Jag testade min kollegas bil som har xenon-lampor och det var mycket bättre sikt när man körde på landsväg i mörker. Jag vill inte att det blir fult med extralampor, så kommer nog försöka placera xenon-lamporna nära nummerskylten.

Bilen jag äger är en BMW 320 årsmodell 2014. Den är ganska dyr i drift eftersom den drar mycket diesel. Jag trodde den skulle vara mer bränslesnål, men jag kör också ofta korta sträckor.

Funderar på att ändra min försäkring på bilen, ser att den bara är halvförsäkrad. En helförsäkring täcker in så mycket mer bitar och det känns tryggare om något skulle hända med bilen.