Familjen & vispop på svenska

Det brukar sällan bli att vi orkar göra något på fredagskvällarna. Det blir gärna att vi äter middag på altanen med lite go musik i bakgrunden. Är det fint väder så tar vi oss ett dopp i poolen men annars är vi helt slut och går gärna och lägger oss i tid för att ha energi till helgen. Däremot har vi nu hittat en helt ny anledning till att sitta uppe alldeles för länge och digga till just vispop på svenska något som vi aldrig har uppskattat så förut.

Detta är en bok från Notlagret som en kompis gav oss för många år sedan, men nu så händer det mer än ofta att min man plockar fram gitarren, stänger av högtalaren och sedan kan vi njuta av att lyssna och sjunga med i vispop på svenska. I boken finns många populära svenska låtar som jag skulle påstå är de bästa genom tiderna. Det är ofta allt från pop, rock, schlager men lika så gammalt och nytt. Så som Notlagret beskriver det – bara bra låtar helt enkelt!

Det bästa som finns

Numera sitter vi med andra ord inte trötta på fredagskvällarna utan vi är i stället peppade redan på eftermiddagen att plocka fram boken och gitarren för att njuta av svensk vispop. Den innehåller dessutom närmre hundra låtar med både melodi, text och ackord vilket gör att vi har mycket att njuta av. Det finns dessutom fina illustrationer i boken vilket verkligen gör att man njuter ännu mer. Svensk vispop är verkligen sommar för mig och gör verkligen att jag kan slappna av en fredagskväll efter en veckas jobb och slit. Ännu mer längtar man då till semestern så vi kan sitta uppe länge och njuta av alla de svenska låtarna som alla kan.